Schrijversvakschool


Kosten schrijfcursussen


Kosten schrijfcursussen

Een schrijfcursus kost € 475, met uitzondering van de romancursus en de cursussen verhalende non-fictie, speelfilm en de masterclass essay. Die zijn zeer intensief voor de docent en de groepen zijn kleiner; daarom kosten deze cursussen € 675.

Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een factuur, die tevens geldt als bewijs van inschrijving. Als je binnen een jaar nog een cursus volgt, krijgt je bij de tweede cursus € 30,- korting.

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus dient de factuur te zijn voldaan. Gespreid betalen is bij een cursus niet mogelijk.

Bij overintekening binnen de inschrijftermijn vormt de school een of meerdere parallelgroepen met andere docenten. Je krijgt dan de gelegenheid een voorkeur op te geven. Indien wij die voorkeur niet kunnen honoreren, en je niet bij een andere docent geplaatst wilt worden, heb je recht op volledige restitutie van het cursusgeld.
Is er te weinig belangstelling om een cursus door te laten gaan (minder dan 6 deelnemers) en kies je niet voor een andere cursus, dan ontvang je het cursusgeld volledig retour.

Inschrijven kan met het online inschrijfformulier. Heb je een voorkeur voor een papieren formulier, dan sturen wij dit graag toe. Bel dan s.v.p. met 020-2600066, of stuur een e-mail. Het formulier kan ook worden gedownload (pfd-formaat): inschrijfformulier cursus (pdf) 

De uiterste data voor inschrijving staat bij elke cursus afzonderlijk vermeld en kun je nalezen in onze kalender.

 

Inschrijven schrijfcursussen

Met het formulier hieronder kun je je inschrijven voor de schrijfcursussen van de Schrijversvakschool.

Inschrijven cursus

Vul je voornaam in
Invalid Input
Vul je achternaam in
Vul je straatnaam in
Vul je huisnummer in
Vul je postcode in
Vul je woonplaats in
Vul je telefoonnummer in
Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in
Vul je geboortedatum in
Vul je geboorteplaats in
Maak een keuze
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw postcode in
Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in
De factuur wordt verzonden per e-mail, in pdf-formaat. Wil je de factuur ook per post op het factuuradres ontvangen, dan kun je dat hieronder aangeven.
Maak uw keuze
Klik op het pijltje naast het vak om een cursus te selecteren. Verschijnen er geen cursussen? Kies dan even een andere periode en vervolgens de juiste.
Please let us know your message.
Vink aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden
Er is iets misgegaan. Het gaat om de eerste vijf letters, zonder spaties ertussen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input