Schrijfcursussen in Amsterdam

Schrijfopleiding

Het studiejaar van de vierjarige opleiding loopt van september tot en met juni en bestaat uit 32 lesweken. Met uitzondering van de schoolvakanties zijn er iedere week twee bijeenkomsten van elk drie uur. Er is les op maandag- en woensdagavond van 19:00 tot 22:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur. Studenten in het basisjaar hebben op de twee doordeweekse avonden les, of de gehele zaterdag. Op het inschrijfformulier kun je je voorkeur aangegeven.

Bovendien is er het Leeslab, waarin niet je eigen werk maar gepubliceerd werk van diverse schrijvers centraal staat. Verspreid over het studiejaar zijn er op 11 data verschillende bijeenkomsten.

Daarnaast werkt de student zelfstandig. De producten van het thuiswerk worden in werkgroepen besproken; elke student krijgt commentaar op het individuele werk in uitvoering. Vanaf het derde lesjaar verschuift het accent van de opleiding meer en meer naar zelfwerkzaamheid.

Op de pagina uitgangspunten lees je meer over onze werkwijze en onze visie op schrijfonderwijs.

Schrijfcursus volgen in Amsterdam

In De Nieuwe School, Herengracht 274 in Amsterdam geeft Schrijversvakschool de volgende schrijfcursussen:

Aanmelden schrijfcursussen

Aanmelden cursus

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de schrijfcursussen van de Schrijversvakschool.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je straatnaam in
Vul je huisnummer in
Vul je postcode in
Vul je woonplaats in
Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul je geboortedatum in
Maak een keuze
Vul uw postcode in
Vul een geldig e-mailadres in
Ongeldige invoer
In welke periode wil je een cursus volgen?
Op welke locatie wil je een cursus volgen?
Welke cursus wil je volgen?
Welke cursus wil je volgen?
Please let us know your message.
Je kortingscode is niet correct. Probeer het nogmaals. Als je geen geldige kortingscode hebt, laat het veld dan leeg.
Is je kortingscode correct, dan wordt het juiste bedrag doorberekend op de factuur.
Heb je eerder een cursus gevolgd, maar geen kortingscode ontvangen? Vermeld dan hierboven bij ‘opmerkingen’ welke cursus dit was en in welke periode. Na ontvangst van je betaling krijg je het bedrag van de korting dan teruggestort.
Vink aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden
Er is iets misgegaan. Het gaat om de eerste vijf letters, zonder spaties ertussen

Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens zie onze privacyverklaring.

De Nieuwe School, Amsterdam

Adres en route Amsterdam

De lessen worden gegeven in het fraaie grachtenpand van De Nieuwe School aan Herengracht 274 in Amsterdam.