Schrijversvakschool


Docenten


Open dag 7 april

Op zaterdagmiddag 7 april 2018 opent de Schrijversvakschool op Herengracht 274 haar deuren voor belangstellenden. Wil je weten hoe de school kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw schrijftalent, dan ben je van harte welkom. Docenten en studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook is er gelegenheid tot het volgen van proeflessen proza en schrijftraining en om je werk te laten lezen aan onze Scriptdokter.

zaterdag 7 april, middag:

14:45 Inloop met koffie en thee
15:00 Informatie van directeur en docent Hans Hogenkamp over de vierjarige vakopleiding
15:00 Informatie van decaan Maaike Bergstra en coördinator Femke Baljet over ons cursusaanbod

15:30 Proeflessen schrijftraining door docenten Marjolein Bierens en Arie van den Berg
15:30 Proeflessen proza door docenten Nico Dros en Anja Sicking
16:30 Borrel en gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers, docenten en (oud-)studenten
16:30 Scriptdokter Jeroen Thijssen leest en becommentarieert. Wil jij ook feedback op je tekst? Stuur dan vóór 2 april max. 800 woorden van je verhaal, roman of essay naar info@schrijversvakschool

We stellen het op prijs als je laat weten dat je komt door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten bij de proeflessen. Maar het is niet per se noodzakelijk, je bent ook zonder aanmelding van harte welkom! 

Mocht je meer willen weten bel dan 020-26 000 66 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Realisatie website: WebLab42