Schrijversvakschool


Docenten


Open dagen 16 en 30 maart

Op de zaterdagen 16 en 30 maart 2019 opent de Schrijversvakschool op Herengracht 274 haar deuren voor belangstellenden. Wil je weten hoe de school kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw schrijftalent, dan ben je van harte welkom. Docenten en studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook is er gelegenheid tot het volgen van proeflessen proza en schrijftraining en om je werk te laten lezen aan onze Scriptdokter.

Zaterdagochtend 16 maart:

10:30 Inloop met koffie of thee
11:00 Informatie van directeur en docent Hans Hogenkamp over de vierjarige vakopleiding (tuinkamer)
11:00 Informatie van coördinator Femke Baljet over ons cursusaanbod (lokaal 3.1)

11:30 Proeflessen schrijftraining
11:30 Proeflessen proza
12:30 Gelegenheid om vragen te stellen in de tuinkamer
12:30 Onze scriptdokter eest en becommentarieert. Wil jij ook feedback op je tekst? Stuur dan vóór 9 maart max. 800 woorden van je verhaal, roman of essay naar info@schrijversvakschool.

We stellen het op prijs als je laat weten dat je komt, stuur in dat geval een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar het is niet per se noodzakelijk, je bent ook zonder aanmelding van harte welkom. 

Zaterdagmiddag 30 maart:

14:45 Inloop met koffie en thee
15:00 Informatie van directeur en docent Hans Hogenkamp over de vierjarige vakopleiding
15:00 Informatie van decaan Maaike Bergstra en coördinator Femke Baljet over ons cursusaanbod

15:30 Proeflessen schrijftraining  
15:30 Proeflessen proza 
16:30 Borrel en gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers, docenten en (oud-)studenten
16:30 Scriptdokter leest en becommentarieert. Wil jij ook feedback op je tekst? Stuur dan vóór 2 april max. 800 woorden van je verhaal, roman of essay naar info@schrijversvakschool

We stellen het op prijs als je laat weten dat je komt door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten bij de proeflessen. Maar het is niet per se noodzakelijk, je bent ook zonder aanmelding van harte welkom! 

Mocht je meer willen weten bel dan 020-26 000 66 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Realisatie website: WebLab42