Schrijversvakschool

Publicaties studenten en cursisten

Patricia Snel

Patricia Snel

Oud-studente Patricia Snel (1967) is inmiddels een veelgelezen bestsellerauteur. Voor haar debuut en bestseller Verblind (2010), dompelde zij zich onder in het leven van de wiethandel, liep mee tijdens het oogsten en was aanwezig bij het verhandelen.

In 2006 verruilde Patricia de hoofdstad voor het platteland, het decor voor haar tweede roman De intrigant welke in mei 2011 is verschenen. Sinds januari 2011 woont en werkt zij in Singapore. Haar derde thriller De expat is verscheen in 2013. Zij geeft ook lezingen en workshops over het schrijverschap. In 2014 publiceerde ze De jacht. Voor het schrijven van dit boek bezocht Patricia Congo en dompelde ze zich onder in de criminele wereld van de illegale ivoorhandel, de achtergrond waartegen De jacht zich afspeelt. In hetzelfde jaar droeg ze met haar verhaal De viool bij aan de verzamelbundel Het cadeau. In maart 2016 verscheen De violiste.

In 2020 verscheen alweer haar zesde thriller, Expat exit bij uitgeverij Ambo Anthos.

Ook goed leren schrijven?

Zeer regelmatig verschijnt er werk van studenten en cursisten bij gerenommeerde uitgeverijen en literaire tijdschriften. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van die publicaties.

Wil jij ook echt goed leren schrijven? Volg de Schrijfopleiding op de Schrijversvakschool, of een van onze intensieve schrijfcursussen!

 

Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Ongeldige invoer

Realisatie website: WebLab42