Schrijversvakschool


Kosten schrijfopleiding


Kosten schrijfopleiding

Als je tot de opleiding bent toegelaten sturen wij je rond 20 juli een factuur voor het studiegeld, dat € 2400 per studiejaar bedraagt. Dit bedrag dient uiterlijk 20 augustus door de school te zijn ontvangen.

Gespreide betaling is mogelijk. In dat geval machtig je ons het lesgeld in tien maandelijkse termijnen van je rekening af te schrijven. Het machtigingsformulier ontvang je samen met de factuur.

Doorgaans is het lesgeld fiscaal aftrekbaar als studiekosten. De Schrijversvakschool is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en daarmee zijn lesgeld en cursusgelden vrijgesteld van BTW. Aangezien het een deeltijdopleiding betreft, bestaat er geen recht op studiefinanciering.

Inschrijven opleiding

Indien je hebt besloten je in te schrijven voor de opleiding, vul je gegevens dan in op het online-formulier (via de knop hieronder).

Je ontvangt dan per mail een inschrijfformulier in pdf-formaat waarop je gegevens al staan vermeld. Dat formulier kun je uitprinten en ondertekenen, en vervolgens met de gevraagde bijlagen per post naar ons opsturen. Door het inschrijfformulier te ondertekenen en te versturen, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je nu in

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Realisatie website: WebLab42