Schrijversvakschool


Kosten schrijfopleiding


Kosten schrijfopleiding

Als je tot de opleiding bent toegelaten sturen wij je in juli een factuur voor het studiegeld, dat € 2400 per studiejaar bedraagt. Bij betaling ineens mag er  € 40 betalingskorting afgetrokken worden, mits de betaling op tijd ontvangen is (uiterlijk 20 augustus).

Gespreide betaling is mogelijk. In dat geval machtig je ons het lesgeld in tien maandelijkse termijnen van je rekening af te schrijven. Het machtigingsformulier ontvang je samen met de factuur.

Doorgaans is het lesgeld fiscaal aftrekbaar als studiekosten. De Schrijversvakschool is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en daarmee zijn lesgeld en cursusgelden vrijgesteld van BTW. Aangezien het een deeltijdopleiding betreft, bestaat er geen recht op studiefinanciering.

Inschrijven opleiding

Indien je hebt besloten je in te schrijven voor de opleiding, vul je gegevens dan in op het online-formulier onder aan deze pagina.

Je ontvangt dan per mail een inschrijfformulier in pdf-formaat waarop je gegevens al staan vermeld. Dat formulier kun je uitprinten en ondertekenen, en vervolgens met de gevraagde bijlagen per post naar ons opsturen. Door het inschrijfformulier te ondertekenen en te versturen, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

Naast één exemplaar van het ondertekende inschrijfformulier verzoeken wij je de volgende bijlagen in drievoud mee te zenden:

  • een begeleidend schrijven waarin je je inschrijving kort toelicht (motivatiebrief)
  • een (beknopt) curriculum vitae
  • minimaal 4 en maximaal 10 pagina's eigen werk, geschreven in één of ten hoogste twee van de aan onze school onderwezen genres (proza, poëzie, scenario, toneel of essay).

Wij verzoeken je vriendelijk deze bijlagen te verzenden in drie gesorteerde bundels (waarbij iedere bundel dus een exemplaar van brief, c.v. en eigen werk bevat), met vermelding van je naam op iedere afzonderlijke bijlage.

Stuur inschrijfformulier en bijlagen naar:

Schrijversvakschool Amsterdam
t.a.v. Toelatingscommissie basisjaar
Postbus 92263
1090 AG Amsterdam

Voor het studiejaar 2018-2019 dienen we je aanmelding uiterlijk 19 juni 2018 te hebben ontvangen.

Je krijgt uiterlijk 20 juli 2018 per e-mail bericht of je bent toegelaten.

Inschrijfformulier basisjaar opleiding

Vul uw voornaam in
Invalid Input
Vul uw achternaam in
Vul uw straatnaam in
Vul uw huisnummer in
Vul uw postcode in
Vul uw woonplaats in
Vul uw telefoonnummer in
Invalid Input
Vul een geldig e-mailadres in
Vul uw geboortedatum in
Vul uw geboorteplaats in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Please let us know your message.
Vink aan dat u akkoord gaat met de voorwaarden
Er is iets misgegaan. Het gaat om de eerste vijf letters, zonder spaties ertussen

Schrijf je nu in

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input