Schrijversvakschool

Kosten schrijfopleiding

Als je tot de opleiding bent toegelaten sturen wij je rond 20 juli een factuur voor het studiegeld, dat € 2.750 per studiejaar bedraagt. Dit bedrag dient uiterlijk 20 augustus door de school te zijn ontvangen.

Gespreide betaling is mogelijk. In dat geval machtig je ons het lesgeld in tien maandelijkse termijnen van je rekening af te schrijven. Het machtigingsformulier ontvang je samen met de factuur.

Ook in de hogere studiejaren bedraagt het lesgeld € 2.750 voor een geheel studiejaar.
In het tweede en derde jaar schrijf je je per semester in. Het eerste semester loopt van september tot december en het tweede semester van januari tot mei. Voor elk semester ontvang je dan een factuur voor 50% van het lesgeld.  

De Schrijversvakschool is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en daarmee zijn lesgeld en cursusgelden vrijgesteld van BTW. Aangezien het een deeltijdopleiding betreft, bestaat er geen recht op studiefinanciering. 

Inschrijven opleiding

Indien je hebt besloten je in te schrijven voor de opleiding, vul je gegevens dan in op het online-formulier (via de knop hieronder). Je ontvangt dan per mail een inschrijfformulier in pdf-formaat waarop je gegevens al staan vermeld. Dat formulier kun je uitprinten en ondertekenen, en vervolgens met de gevraagde bijlagen per post naar ons opsturen. Door het inschrijfformulier te ondertekenen en te versturen, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. 

Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Ongeldige invoer

Realisatie website: WebLab42