Schrijversvakschool

Publicaties studenten en cursisten

Hannah Wagendorp

Hannah Wagendorp

'Je kunt een familieband pas onderzoeken als je er afstand van hebt genomen. Als je ruimte hebt om ernaar te kijken.' Maart 2015 verscheen het Vader&Dochterboek. Geschreven door schrijversvakschoolstudente Hannah Wagendorp en haar vader, schrijver en columnist Bert Wagendorp.

Meestal zijn boeken in het genre 'familie en relaties' bedoelt als afrekening. Zo niet dit boek. Het werd vrolijk, vol lijstjes en rubriekjes, luchtig als een tijdschrift, met recepten en muzieklijstjes en tips voor vader-dochteruitjes, portretten van beroemde vaders en dochters. Maar er staan ook verhalen in over wat de wetenschap weet over vader-dochterrelaties. De ruggengraat van het boek vormt een mailwisseling waarin vader en dochter Wagendorp hun relatie onderzoeken.

bron: NRC-next

Vader&Dochterboek verscheen bij uitgeverij De Geus

Ook goed leren schrijven?

Zeer regelmatig verschijnt er werk van studenten en cursisten bij gerenommeerde uitgeverijen en literaire tijdschriften. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van die publicaties.

Wil jij ook echt goed leren schrijven? Volg de Schrijfopleiding op de Schrijversvakschool, of een van onze intensieve schrijfcursussen!

 

Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Ongeldige invoer

Realisatie website: WebLab42