Schrijversvakschool

Nieuws

Naar omstandigheden nogal slecht

Naar omstandigheden nogal slecht

Het leven van oud-student Inger Boxsem wordt hardhandig onderuit geschoffeld door een burn-­out en een langdurige depressie. Over haar zoektocht naar genezing schreef ze het eerlijke en aangrijpende boek: Naar omstandigheden nogal slecht (Atlas Contact 2021).

Inger Boxsem (1967) werkte als redacteur voor Sonja Barend, Pauw & Witteman en verschillende uitgeverijen. Artikelen verschenen in ELLE Eten, Het Parool en LINDA. In 2012 maakte ze met fotograaf Wout Jan Balhuizen Vet!, een boek over kinderen met obesitas. Momenteel verdeelt ze haar tijd tussen het schrijven, professioneel koken en beter worden. Met haar man en (volwassen) kinderen beheert ze een collectie modieuze aandoeningen, waaronder dyslexie, ADHD, burnout en depressie. 

Nieuws

Op 15 oktober verscheen de nieuwe roman van Ingrid Hoogervorst: Topologie van het naaimandje (Nijgh & Van Ditmar 2024)

Elk verhaal begint met een detail...

Oud-student Lisa Scheerder (Ooster­beek, 1966) is jurist en was jarenlang topadviseur voor de gemeente Amsterdam. Onlangs verscheen haar debuutroman Blaam (uitgeverij...

Student Christine Ruppert wint met haar verhaal Kruiswoord de Hebban-Renate Dorrestein prijs.

Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een schrijver van...

Jolanda Treffers wint met haar verhaal Noodweer de Hebban Goeken Prijs (voorheen de Zilveren Strop), een schrijfwedstrijd voor korte, spannende verhalen.
Vorig...

Meer nieuws

Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Ongeldige invoer

Realisatie website: WebLab42