Schrijversvakschool

logodegidsHeb je wel een goed verhaal maar nog geen bundel? Wil je weten of je werk wordt gewaardeerd door de literaire criticaster? Of ga je debuteren en wil je vast werken aan naamsbekendheid en een schare belangstellenden? Niet zelden verschijnt er kort werk van cursisten en studenten van Schrijversvakschool Amsterdam in literaire tijdschrijften. Vaak hun eerste zwart op wit-bewijs van kwaliteit. 

Anne-Marieke Samson volgde een cursus proza bij Ton Rozeman en daarna de cursus roman bij Nicolien Mizee. Voorafgaand aan haar romandebuut, De val van Jacob Duikelman (De Arbeiderspers), deze zomer, verschijnt er een kort verhaal van haar hand in Tirade. Ook vierdejaarsstudent Wiebe Brouwer mag wederom een publicatie bijzetten: zijn essay 'Een maĆ®tresse vol motoren' - over de vraag of we verliefd kunnen worden op een robot, is deze maand in De Gids te lezen.

Meer publicaties van studenten en cursisten van Schrijversvakschool Amsterdam, vind je hier.

 

Nieuws

De Schrijversvakschool, Leeuwarden UNESCO, City of Literature en Tresoar, bundelen de krachten voor de opleidingsmogelijkheden van Friese (aspirant-)schrijvers.
De organisaties werken...

Oud-studente Melani Reumers schreef de essaybundel De wereld een lichaam (Van Oorschot, 2024), haar debuut.

Het lichaam dat in deze bundel essays centraal...

Ze won al de Johan Polak Poëzie Prijs, een nieuwe jaarlijkse onderscheiding voor een dichtbundel, waaraan een bedrag van 50.000 euro...

Annemarie Wisse studeerde succesvol af met het door haar geschreven toneelstuk In De Lift.
Binnenkort gaat het in première, gespeeld door theatergroep...

Meer nieuws

Vul een geldig e-mailadres in!
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Ongeldige invoer

Realisatie website: WebLab42